2009. június 29., hétfő

H. H. Sri Sri Ravi Shankar az Iparművészeti Múzeumban


Az Élet Művészete Megalapítója Sri Sri Ravi Shankar, akit már kétszer jelöltek Nobel békedíjra Magyarországra látogat. Ismerkedj meg vele az Iparművészeti Múzeumban tartandó Satsangon, június 23-án 19 órakor.

AJÁNDÉKOZD MEG MAGAD KEVESEBB STRESSZEL, JOBB EGÉSZSÉGGEL, HARMÓNIÁVAL ÉS ÖRÖMMEL. GYERE EL TANFOLYAMUNKRA!

BÉKE, ÖRÖM ÉS SZERETET, ezek minden ember eredendő tulajdonságai. A stressz azonban beárnyékolja természetes lelkesedésünket, lemeríti az energiánkat, károsan hat a kapcsolatainkra és árt az egészségünknek. A stressz ugyanis nagy terhet ró szervezetünkre, negatív gondolatokat és érzéseket kelt, amelyek aztán méreganyagok formájában tárolódnak a szervezetünkben. Ez betegségeket okoz a testünkben, zavarodottságot a mentális állapotunkban.

AZ ÉLET MŰVÉSZETÉNEK ALAPTANFOLYAMA, a modern módszereket az ősi spirituális bölcsességgel ötvözve, olyan hatékony technikákat és tudást kínál, amelyek eltávolítják a stresszt a szervezetünkből és fokozza a tudatosságunkat. Segít abban, hogy felszabadítsuk a bennünk rejlő kifogyhatatlan energiaforrást és őszinte lelkesedést, koncentráltabbá és éberebbé teszi a tudatunkat és megtanít minket arra, hogy a jelenben éljünk. Az Élet Művészetének Alaptanfolyama kikövezi az utunkat egy örömteljes, életenergiával teli élethez. A tanfolyam résztvevői arról számolnak be, hogy a fizikai energiaszintjük megnövekedett és általában kellemesebb a közérzetük. Az Élet Művészetének Alaptanfolyama ugyanis az egyént teljes körűen, vagyis mind a négy szinten, a fizikai, mentális, érzelmi és lelki jó közérzet eléréséhez segíti hozzá.

Az Élet Művészetének Alaptanfolyama 22 órás, amely általában 4 egymást követő estén és egy hétvégén zajlik. A tanfolyam része a pranayama, egy egyszerű, de nagyon hatékony légzés technika, amely könnyedén lecsendesíti a tudatot. A meditáció, amely a lecsendesedett tudatállapotban spontán történik. A csoportos megbeszélések pedig ráébresztenek minket arra a Bölcsességre, amely segít, hogy életünket felelősségteljesen, energikusan és boldogan élhessük.

http://aolhungary.5mp.eu/web.php?a=aolhungary

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése