2009. január 10., szombat

Hunmagyar megoldás

A Horváth Pressben két nappal ezelőtt megjelent Orbán-interjú után a szerkesztőség utánajárt egy lehetséges, negyedik magyar út kínálta lehetőségnek is. Elsősorban az alábbi videó szolgáltat páratlan élményeket a válságból való kilábalásra, megkeresvén a közös japán-magyar határ kelet-ázsiai vonulatát: http://nagymagyarorszag.network.hu/video/multunk/hunmagyarorszag

További olvasmány a tárgykörben: http://www.hunmagyar.org/

Tökéletesen egyértelmű, hogy a beszűkülő piaci helyzetben extenzív módon kell növelni a magyar életteret (ld. térkép). Ahhoz, hogy a magyarság-hunság-sumérság kellőképpen megvédhesse magát az idegen eredetű, mesterségesen koholt válsággal szemben, revideálni kell mindenekelőtt és elsősorban a magyar-hun-sumér határokat. Talán a térképen jelölt nagyság (szerénység) elegendő leend a kezdeti nehézségek áthidalására, ám ne feledjük, hogy a végcél mégis csak az őshaza (Eurázsia) visszacsatolása az anyaországhoz. Mert hát kinek-kinek érdemei szerint...

Második lépésként természetesen meg kell szabadulni a Szent Táltos Hazánkat parazitaként "irányító" jelenlegi politikai pártoktól. (A mellékelt ábra a az észak-amerikai kontinens kárpát-medencei bibliájának, a kuruc.infónak állítólagos plakátpályázatára készült. Mindenesetre szemléletes. Legyen tehát a kép címe: szelektív hulladékgyűjtés.)

Mivel Nagyon Nagy Magyarország a politikai pártok szemetétől megszabadulva is demokratikus, a szomszéd népekkel harmóniában élő állam leend, nyilvánvaló, hogy új, nagyon nagy magyar címerre is szükség van, a nemzeti identitás kifejezésére. Íme:

Ám sem a kiterjedés extenzív növelése, sem a depolitizálás, sem a demokratikus értékek sajátos, magyar-hun-sumér meg- és átfogalmazása nem hozhatja meg a 10 000 éves Sumérhunmagyar állam továbbélését a jövőben. Ehhez szükség van egy sikeres nemzetpolitikára, mely szavatolja a (Vámbéry után szabadon) örökös újrakeletkezését és további gyarapodását. Magyar anyák magyar gyerekekkel népesítik be a nagyon nagy magyar földeket: ez jövőnk záloga. Ehhez persze megszületett a megfelelő toborzóplakát is:

A haza és szeretet jegyében megfogalmazódott nemzetpolitika ilyetén megnyilvánulását más sem szemléltetheti plasztikusabban, mint a bujtatott Calvin Klein-reklám, Mark Wahlberggel és Kate Moss-szal, mely már az óceánon túlra is tekint, s globális értelmezésnek ad teret a transzatlanti magyar határok kérdését illetően:









És végül egy idézet:

Magyarország Celebesz,
Magyar volt, és Magyar lesz.
Lesz még közös
Magyar-Japán határ.

Mert természetesen nem csak Nagyon Nagy Magyarországnak nincsenek határai, de a hülyeségnek sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése